Dezvoltarea abilităților de prezentare

Dezvoltarea abilităților de prezentare

Fie ca  ne situam in partea particulara, sociala sau profesionala a vietii noastre suntem in permanenta evaluati de catre interlocutor , iar la baza evaluarii se afla modul  nostru de prezentare. Totul este o prezentare. Abilitatile noastre de a ne pune in valoare calitatile, resursele, munca noastra sau dorintele noastre sunt esentiale pentru succes. Persoanele cu care intram in relatie vor pastra impresii despre calitatea expunerii , despre emotiile transmise sau despre lipsa de stralucire de care am dat dovada.

Un client cu care intram in contact isi va aminti prestatia noastra, sentimentul de incredere si de confort care le-a perceput la intalnire. Si in continuare va investi chiar produsul pe care noi il vindem , fie ca e vorba de servicii prestate, echipament sau chiar munca noastra in cadrul relatiilor profesionale interne, cu ceea ce a perceput in timpul intalnirii . Ce folos daca produsul nostru, serviciile sau munca prestata sunt la standarde   inalte, daca nu stim sa le prezentam!?

Abilitatea de a fi un interlocutor sigur de sine este esentiala in contextul actual. Fie ca angajatii trebuie sa prezinte o propunere de afaceri sau vanzari, fie ca fac o prezentare interna, abilitatile de prezentare sunt esentiale si cei mai multi dintre noi au o frica reala de a vorbi in public. Adesea limbajul non verbal arata ca nu se simtim in largul nostru cand facem prezentari.

Acest curs extrem de practic, bazat pe folosirea mijloacelor video, va  ajuta participantii sa isi dezvolte increderea in sine, le va oferi cateva sfaturi de imbunatatire a abilitatilor de prezentare si le va arata cum sa comunice cu claritate si entuziasm.

Beneficii :

  • Cresterea sigurantei de sine in livrarea de prezentari si discursuri publice
  • Imbunatatirea claritatii si a puterii de a capta audienta
  • Obtinerea unei liste succinte de pasi necesari pentru o pregatire rapida
  • Mentinerea unei cote inalte de audienta pe parcursul discursului
  • Abordarea unor idei utile pentru obtinerea unui rezultat convingator
  • Concentrarea atentiei pe punctele cheie pe care doriti sa le transmiteti
  • Deschiderea unor noi oportunitati de afaceri si obtinerea de sprijin pentru ideile dvs

Acest curs practic va oferi deasemenea si instrumentele necesare pentru imbunatatirea abilitatilor si atingerea unui nou nivel de excelenta, indiferent de punctul de pornire. Se poate oferi, la cerere, si asistenta la prezentari.

Toate cursurile