Dezvoltarea abilitatilor de comunicare

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare

Mesajul afacerii tale

Orice organizatie isi doreste sa transmita clientilor si partenerilor de afaceri mesaje de incredere, sustinere, noutate, deschidere si orientarea spre continua imbunatatire. La baza realizarii si promovarii unei identitati puternice se afla sistemul de relatii publice dezvoltat de organizatie, comunicarea din interiorul sau ori cea implicata in derularea relatiilor sale de afaceri.
 Comunicarea devine astfel esentiala in orice organizatie, ca notiune bazala in constructia unui adevarat  sistem de promovare a imaginii organizatiei, dar si in fundamentarea unor relatii profesionale care sa ofere confort in activitate fiecarui angajat , sa nu se constituie in frane prin aparitia de stari conflictuale sau sa puna in pericol prin comunicare ambigua sau incompleta.

Despre cursul de dezvoltare a abilităților de comunicare

Cursurile in abordeaza temele specifice ale domeniului relatiilor publice si comunicarii, care definesc si confera valoare modului in care organizatia isi defineste identitatea. Sunt vizate aspectele practice ce caracterizeaza comunicarea interpersonala, de grup, in organizatii, de masa, precum si legatura directa dintre comunicare si persuasiune, comunicare si manipulare.

Deasemenea pentru a avea success – indiferent de pozitie – trebuie ca angajatii sa se inteleaga pe sine insisi si pe ceilalti si sa stie cum sa construiasca si sa mentina relatii eficiente cu clientii si colegii.

Obiectivul cursului: Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare.

Beneficiile cursului de comunicare

La finalul cursului participantii vor putea:

  • Sa interpreteze corect limbajul verbal si nonverbal al partenerilor de comunicare
  • Sa comunice cu impact si cu rezultatele dorite
  • Sa-si imbunatateasca relatiile personale si sociale
  • Sa gaseasca modalitatile eficiente de relationare cu ceilalti parteneri in comunicare
  • Sa asculte, sa spuna lucrurile astfel incat sa nu existe loc de ambiguitati

 

Toate cursurile